Lichamelijk gehandicapt en alsnog een mooi bestaan

Je hebt jammer genoeg veel mensen die lichamelijk gehandicapt zijn. Het is heel triest maar als je positief in het leven staat probeer je alsnog het beste te maken van je leven in elke situatie. Zo is Maria, een vrouw van 43 jaar oud uit Den Haag sinds haar geboorte lichamelijk gehandicapt. Zij komt oorspronkelijk uit Polen en is op jonge leeftijd naar Nederland gekomen. In Den Haag heeft zij haar man Leo leren kennen en samen hebben ze een huisje gekocht en een leuk bestaan gecreëerd.

Er zijn uiteraard ook veel momenten geweest wanneer het minder goed ging met Maria, maar elke keer heeft ze deze periodes weten te doorstaan door positief in het leven te staan.

Zo een moment had ze bijvoorbeeld afgelopen maand.

Omdat Maria maar weinig buiten komt en niet heel veel sociale contacten heeft is het erg van belang dat haar mobiele telefoon naar behoren werkt. Toen op een dag haar iPhone het opeens niet meer deed, raakte ze in paniek met de gedachte dat ze haar man Leo niet kon bellen, indien er iets aan de hand is of simpelweg haar familie niet meer kon contacteren.

Ze heeft dit probleem gelukkig weten op te lossen door haar iPhone te laten repareren in Den Haag bij GSM Paradise

Zo zie maar hoe belangrijk het is om positief te zijn en het beste ervan maken in het leven, ongeacht je situatie.

Maria heeft een leuk bestaan samen met haar man en geniet net als andere mensen van alle mooie momenten die het leven haar gunt.

In het begin hadden veel mensen medelijden met Maria, maar naarmate ze haar beter leren kennen en haar verhalen horen over alle leuke dingen die de heeft mogen meemaken, komt daar al snel verandering in en ziet men alles vanuit een ander perspectief.

Wilt u meer informatie over gehandicapten op reis? Klik dan hier.

Comments are closed !